Ahhaa keskus kutsub õpetajaid toidu- ja keskkonnaalasele seminarile

1 minut
2 vaatamist

Tartu Ülikooli loodusmuuseum ja teaduskeskus AHHAA kutsuvad tasuta seminarile „Räim tomatis ja selle keskkonnamõju”, mis keskendub toidu ja keskkonna vahelistele seostele: selgitatakse toidutootmise keskkonnamõju, tutvustatakse projekti jooksul loodud õppematerjale, veebirakendusi ja näitust.

Seminari kavas on ettekanded „Mis on toote olelusring?” (Siret Talve, TTÜ, TÜ loodusmuuseum); „Eesti inimeste teadlikkus toidutootmisega kaasnevatest keskkonnamõjudest” (Liisi Vassar, EMÜ); veebirakenduste ja õpetaja käsiraamatu tutvustamine (Eva-Liisa Orula, TÜ ja Külli Relve, Audentes), näituse „Ahhaa, räim tomatis!” külastamine ning töötuba „Räim tomatis ja selle keskkonnamõju”.

Seminar toimub neljapäeval, 29. augustil kella 10.30–16 Tartus teaduskeskuse AHHAA konverentsisaalis Lektoorium (Sadama 1). Seminarile saab registreeruda esmaspäeva, 26. augustini siin. Korraldajad paluvad võimaluse korral kaasa võtta internetiühendusega süle- või tahvelarvuti.

Seminar toimub projektis „FOODWEB – Läänemere keskkond, toit ja tervis: harjumusest teadlikkuseni”. Seminari toetab Euroopa Regionaalarengu Fond.

Kommentaarid

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Ajaloomuuseum õpetab maski valmistama

24. oktoobril kell 12 kutsume huvilisi Särevi teatrituppa maski valmistamise töötuppa, kus Sandra Lange juhendamisel õpime valmistama väikeseformaadilist maski

Töötoa…

1 minut

Eriline on tavaline – Tagasi Kooli e-tunnid tõstavad õpilaste teadlikkust psüühilistest erivajadustest

Külalistunde korraldav koostööplatvorm Tagasi Kooli korraldab 18.–21….

2 minutit

Majandusõpetajate inspiratsioonipäev annab ideid ehk Kuidas gümnasiste investeerimispisikuga nakatada

Tallinna Tehnikaülikooli (TalTech) majandusteaduskond korraldab 28. oktoobril majandusõpetajatele…

2 minutit
Õpetajate Leht