Piip, Tuut ja kokk Marek köögis. Foto: ERR
Piip, Tuut ja kokk Marek köögis. Foto: ERR

Piip ja Tuut valmistuvad pühadeks

Piip, Tuut ja kokk Marek köögis. Foto: ERR
Piip, Tuut ja kokk Marek köögis. Foto: ERR
1 minut
10 vaatamist
Piip, Tuut ja kokk Marek köögis. Foto: ERR

 

Pohlamoos ja seapraad” on Jarek Kasari kirjutatud ja televiisorist juba tuttavate köögilaulude kontsertlavastus.

Piip ja Tuut valmistuvad õhinaga pühadeks. Käes on jõuluaeg ja külla tuleb hea sõber, kokk Marek.

Kuidas küll jõululaud ilusasti
ja tervislike toitudega katta? Mareki eestvedamisel valmivadki hõrgud road, kuid selgub, et seaprae valmistamine käib kõigile üle jõu. Kuidas sa selle sea kätte saad ja siis veel ahju meelitad?

Kõik saab aga kenasti valmis. Ainult et nii viltu kaetud jõululauda ei ole keegi varem oma silmaga näinud. Mis imega toidud sellel laual püsivad ning kes ja kuidas selle taga istuvad, seda peab tulema oma silmaga kaema.

Autorid, näitlejad ja lavastajad on Haide Männamäe ja Toomas Tross.  Kunstnik on Illimar Vihmar. Laval on abiks Siim Aimla saateansambel ning peakokk Marek Demjanov.

Etendus kestab tund ja 20 minutit ning sobib vaatamiseks alates 3. eluaastast kogu perele.

Kollektiivtellimusi saab teha 19. ja 21. detsembril kell 12 ning 20. detsembril kell 10 toimuvatele etendustele.

Piletite tellimine ja lisainfo katrin@piipjatuut.ee või telefonil 550 0552.

Kommentaarid

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Teater REKY hakkab kevadel koos lastega mängurõõmu otsima

Internetimaailm haarab endaga kaasa üha rohkem ja üha nooremaid lapsi. Lapsed on unustanud mängu. Lavastusega…

3 minutit

Mitmekesine valik lavastusi Tallinna Linnateatris

Tallinna Linnateatris on sel hooajal lavale jõudnud klassikatõlgendused maailma dramaturgia kahelt mastimännilt, Shakespeare’ilt ja Molière’ilt.

Uku Uusberg…

2 minutit

Ugala teatris mängib peaosa kartul

Ugala teatris on tehtud lavastusi kuningatest ja kuningannadest, kangelastest ja kurikaeltest, aga mitte kunagi varem pole peaosas olnud kartul. Nüüd…

3 minutit
Õpetajate Leht