Meenutus mullusest tordilaadast.
Meenutus mullusest tordilaadast.

Kuressaare ametikoolis tuleb kõigi aegade suurim tordilaat

Meenutus mullusest tordilaadast.
Meenutus mullusest tordilaadast.
1 minut
62 vaatamist
Meenutus mullusest tordilaadast.
Meenutus mullusest tordilaadast.

Reedel, 21. aprillil Kuressaare ametikoolis korraldatav kondiitriõppijate tordilaat tuleb kõigi aegade suurim, müügile tuleb 40 käsitööna valminut naturaalsest toorainest torti.

„Meie eelmiste aastate tordilaatade vastu on suur huvi olnud ning seetõttu oleme suurendanud tortide kogust, mida kondiitrieriala õppijad valmistavad,” rääkis ametikooli turismiteenuste õppesuuna juhtõpetaja Ülle Tamsalu. „Kõik tordid on ainulaadsed. Müügi teeb eriliseks see, et müüvad tordimeistrid ise. Nii on ka suurepärane võimalus uurida otse tordimeistritelt salajasi retsepte ja nippe.”

Tordilaat algab kell 11.30 ametikooli linna õppekompleksi kohvikus aadressil Kohtu 22 / Vallimaa 5a.

Tortide hind jääb vahemikku 6–12 eurot. Lisaks saavad soovijad osta kondiitrieriala õppijate valmistatud küpsiseid. Õpilasi juhendab õpetaja Tiiu Tamsalu.

Kuressaare ametikoolis õpib üheaastasel kondiitri eriala õppekaval 20 täiskasvanud õppijat. Õppetöö viiakse läbi tsükliõppes. Õppijad tulevad kooli kord kuus kolmapäevast laupäevani kestvaks õppetsükliks.

Kommentaarid

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Ajaloomuuseum õpetab maski valmistama

24. oktoobril kell 12 kutsume huvilisi Särevi teatrituppa maski valmistamise töötuppa, kus Sandra Lange juhendamisel õpime valmistama väikeseformaadilist maski

Töötoa…

1 minut

Eriline on tavaline – Tagasi Kooli e-tunnid tõstavad õpilaste teadlikkust psüühilistest erivajadustest

Külalistunde korraldav koostööplatvorm Tagasi Kooli korraldab 18.–21….

2 minutit

Majandusõpetajate inspiratsioonipäev annab ideid ehk Kuidas gümnasiste investeerimispisikuga nakatada

Tallinna Tehnikaülikooli (TalTech) majandusteaduskond korraldab 28. oktoobril majandusõpetajatele…

2 minutit
Õpetajate Leht